Nieuwe clips This is 40

Martijn van Veen

Voor de liefhebbers van komedie is Judd Apatow zeker geen onbekend persoon. De regisseur maakte onder andere de hilarische films The 40 Year Old Virgin en Knocked Up. Op de laatste film uit 2007 is inmiddels een spin-off gemaakt, die volgende week in de bioscopen te zien zal zijn. This is 40 volgt het leven van Debbie (Leslie Mann) en Pete (Paul Rudd) die beiden 40 worden en worstelen met hun leeftijd. 

Terugkerende personages zijn onder anderen Jason (Jason Segel) en de kinderen van Pete en Debbie, de echte kinderen van Judd Apatow: Maude en Iris. De film speelt zich een aantal jaren af na de gebeurtenissen uit Knocked Up, waarbij Debbies zus Alison (Katherine Heigl) zwanger wordt van stoner Ben (Seth Rogen).

Het is de eerste film van Judd in ruim drie jaar, na Funny People met Adam Sandler uit 2009. Ondertussen heeft hij uiteraard niet stilgezeten en was producer bij onder andere Bridesmaids, Wanderlust en Get Him To The Greek. Fans van de regisseur en producer kunnen vanaf 21 februari naar This is 40 en in aanloop naar de releasedatum bieden wij jou onderstaande videoclips aan.


Bloopers


Triumph, de beledigende hond


Verwijderde scène: Jason en Ronnie versieren Desi (Megan Fox)