Trainer Gudelj tekent voor twee jaar bij NAC Breda

Boris (borisz)

NAC-trainer Nebosja Gudelj zal ook de komende twee seizoenen trainer zijn van NAC Breda. Dat heeft de coach donderdagmiddag aan Omroep Brabant bevestigd. NAC en Gudelj zijn het in principe eens over een nieuwe verbintenis. De handtekening moet nog gezet worden, maar dat is een formaliteit. "Ik ben blij en trots. Hier spreekt veel vertrouwen uit", aldus Gudelj.

Gudelj wilde nog niet zoveel vertellen over zijn nieuwe verbintenis. "Natuurlijk zijn er afspraken en clausules in een contract, maar daar wil ik nu niet over praten". De oefenmeester vindt de wedstrijd tegen ADO Den Haag komende zaterdag belangrijker. "Ik maak me niet zo druk over mijn contract. Voor mij is het belangrijker dat het team goed presteert. NAC staat gewoon boven iedereen!"

Gudelj is sinds eind november hoofdtrainer van de club uit Breda toen hij het stokje over van Adrie Bogers. Bogers was even tussenpaus na het ontslag van John Karelse. "Het zegt iets over het vertrouwen dat de club in mij heeft"' aldus Gudelj. "Maar ik werk natuurlijk al lang bij NAC".