'Scheiding brengt baby Kim Kardashian in gevaar'

Redactie

Kim Kardashians voortslepende scheiding vormt een gevaar voor haar ongeboren kind. Dat heeft de 32-jarige realityster, die een kind krijgt met haar nieuwe vriend Kanye West, volgens entertainmentwebsite TMZ te horen gekregen van haar artsen.

Kim trouwde anderhalf jaar geleden met basketballer Kris Humphries. Al na 72 dagen vroeg Kim een scheiding aan, maar die is nog steeds niet rond. De stress die dat oplevert, is volgens haar artsen gevaarlijk voor haar ongeboren kind.

Een paar dagen geleden belde Kim midden in de nacht in paniek haar arts op, vertellen ingewijden aan TMZ. De realityster klaagde over pijn. Uit onderzoek bleek dat haar niets mankeerde, maar dat ze veel stress had.

Kim hoopt de scheiding van Kris voor de geboorte van haar kind te kunnen regelen, maar de basketballer heeft aangegeven niets te voelen voor een versnelde scheiding. Volgens Kris' advocaat gebruikt Kim haar zwangerschap om snel te kunnen scheiden en is het niet de schuld van zijn cliënt dat Kardashian in verwachting is.

Kris beweert dat Kim enkel voor de publiciteit met hem trouwde en wil het huwelijk nietig laten verklaren op grond van fraude. De realityster moet haar kant van het verhaal nog officieel vast laten leggen. Kris heeft aangegeven dat hij bij dat verhoor wil zijn, maar zegt vanwege zijn drukke baan pas in mei of juni tijd te hebben. Dat is ongeveer wanneer Kardashian haar kind verwacht.