Van Rhijn houdt rekening met Balotelli

Wessenator

Oranje-international Ricardo van Rhijn bewondert Mario Balotelli. De verdediger van Ajax neemt het woensdag met het Nederlands elftal op tegen Italië.

Super Mario maakte vorige week zijn transfer naar AC Milan en werd ook opgeroepen voor het Italiaanse elftal. Woensdag komt Van Rhijn het enfant terrible tegen. De Ajacied vindt dat Oranje rekening moet houden met de flamboyante aanvaller.

"Het is een hartstikke jonge jongen eigenlijk. Een aparte verschijning, zowel binnen als buiten het veld. Het blijft een fantastische voetballer en dat heeft hij afgelopen weekeinde ook weer laten zien. Eee hele grote voetballer waar we rekening mee moeten houden", vertelt Van Rhijn tegenover Novum.

De twee kwamen elkaar al eens tegen. De laatste keer was in de Champions League, toen Ajax het in de groepsfase opnam tegen Manchester City (2-2), de voormalig werkgever van de Italiaanse aanvaller. Tijdens zijn debuut bij Milan bezorgde hij de club direct een overwinning. Tegen Udinese (2-1) was hij twee keer trefzeker.