Langeler: "Lurling - PEC Zwolle: 3-0"

Boris (borisz)

PEC Zwolle-coach Art Langeler baalde na afloop van het duel met NAC Breda (3-0 verlies). De coach is van mening dat zijn ploeg efficiënter had moeten spelen. "Ik ben doodziek van deze wedstrijd, omdat we onszelf de das omdoen tegen een ploeg die eigenlijk op alle fronten minder was dan wij. Met de dubbele straf, penalty en de rode kaart, werd het in de eerste helft heel erg lastig", aldus Langeler na afloop van het duel met de Bredanaars tegenover Eredivisie Live.

"Overigens neem ik het mijn ploeg kwalijk hoe ze in de tweede helft speelden, want met tien man hadden ook nog makkelijk van NAC kunnen winnen. We gaven echter meteen weer een goal weg. Op het moment dat we één op één wilden spelen om iets te forceren was het 3-0, dus de effectiviteit van NAC was extreem goed."

"Eigenlijk is er maar één speler die vandaag van ons gewonnen heeft en dat is Anthony Lurling. Het was vandaag Lurling - PEC Zwolle: 3-0. Maar ik heb heel veel moeite met mijn eigen ploeg, die meteen na de rust de boot ingaat, waardoor we 2-0 tegen krijgen. We kunnen heel leuk de bal rondtikken, maar we moeten effectief zijn op sommige momenten."