Suárez: "Ik lees niet wat ze schrijven"

donroyco

Pep Guardiola is vanaf de zomer trainer van Bayern München en krijgt een grote zak met geld om de selectie van kwaliteitsimpulsen te voorzien. Luis Suárez zou een target zijn. De aanvaller is daar zelf niet van op de hoogte, althans niet officieel. Het blijven geruchten.

"Ik ben gelukkig hier", vertelt de Uruguayaan in de Engelse media. "De Premier League is de beste competitie die er is. In mijn vrije tijd kijk ik veel voetbal en de Engelse competitie is voor mij de meest aantrekkelijke. Ik wil hier blijven."

De 26-jarige goalgetter is niet te stoppen dit seizoen. In zijn tijd bij Ajax werd hij al gelinkt aan de Europese top, en vertrok naar Liverpool. Bayern zou nu een van de gegadigden zijn. "Als ik eerlijk ben, lees ik nooit wat ze over me schrijven in de media. Ik zou er gek van worden om te lezen dat ik aan zoveel clubs gelinkt word."

In de toekomst is het mogelijk dat hij Liverpool achter zich laat. "Als een club een concreet bod doet, gaan we bij elkaar zitten en kijken we wat het beste is voor alle partijen", besluit Suárez, die dit seizoen al 17 doelpunten maakte.