'Djuricic in de zomer naar FC Twente'

Boris (borisz)

Filip Djuricic was tijdens de winterse transferperiode onderwerp van gesprek in voetballend Nederland. De Serviër vertrok niet bij sc Heerenveen, maar doet dat in de zomer. Volgens De Telegraaf vertrekt de smaakmaker van de Friezen in de zomer alsnog naar FC Twente. De Tukkers zitten al geruime tijd achter hem aan, maar door de mislukte transfer van Leroy Fer kon de club geen zaken doen met Heerenveen. Volgens de ochtendkrant heeft Djuricic een afspraak met Twente gemaakt over een zomerse transfer.

Twente bereikte al een akkoord met zowel de speler als met Heerenveen, maar door de mislukte transfer van Fer naar Everton werd de deal afgeblazen. De mondelinge afspraak kwam volgens de Telegraaf aan het licht toen Djuricic aan Ajax liet weten - ook de Amsterdammers hadden interesse - dat hij vanwege een afspraak met een andere Nederlandse club niet naar die club kwam.

Djuricic was vrijdagavond belangrijk namens Heerenveen. Op bezoek bij RKC Waalwijk boekte de ploeg de eerste uitoverwinning van het seizoen. De middenvelder annex aanvaller benutte vlak voor tijd een strafschop, welke hij zelf had verdiend.