Snipes werkt hard aan comeback

Sanne (Syth86)

Wesley Snipes hoopt zijn filmproject Gallowwalkers tijdens het filmfestival van Berlijn internationaal te kunnen verkopen. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. De zombiefilm moet Snipes' terugkeer naar het witte doek inluiden. De acteur zit een gevangenisstraf van drie jaar uit wegens belastingontduiking.

De 50-jarige Snipes zit nog in de bak, maar komt naar verwachting in juli vrij. Daarna zou hij in Gallowwalkers zich kunnen inleven in de rol van een vervloekte moordenaar. Zijn slachtoffers herrijzen uit de dood als zombies die uit zijn op wraak. Het moet de eerste film van Snipes worden sinds Game of Death uit 2010.

Filmmaatschappij VMI gaat het filmproject realiseren. "We zijn trots het bedrijf te zijn dat Wesley Snipes herintroduceert", aldus president Andre Relis in een verklaring. "Er is een grote vraag naar hem."

Snipes is bekend als vampierjager Blade in de drie actiefilms over het personage. Hij werd in 2010 opgesloten na een veroordeling voor drie belastingontduikingszaken.


Wesley Snipes werkt hard aan comeback (Foto: Novum)