Zlatan: "De ploeg boekt progressie"

donroyco

Zlatan Ibrahimovic maakte vorige zomer de overstap van AC Milan naar Paris Saint-Germain. De Zweedse aanvaller merkt dat PSG steeds meer een topclub wordt. Geld is geen enkel probleem meer bij de puissant rijke club. De organisatie en het eerste elftal hadden even nodig om te wennen aan de nieuwe verwachtingen.

Volgens Zlatan beseft de ploeg steeds meer dat er iets moois op handen is en dat de prestaties beter worden. "De ploeg boekt progressie", vertelt de boomlange aanvaller aan TF1. "De club groeit, alles is nieuw. Mijn situatie is ook veranderd. Ik ben verplicht om goede resultaten te boeken. Elke dag is er wel iets nieuws hier. Het project van PSG boekt vooruitgang, dat is positief. Ik weet ook dat het niet binnen een dag gebeurt, het heeft tijd nodig. Voetbal is gecompliceerd. Alles kan gebeuren, maar we werken hard en leren veel."

"Ik heb jarenlang met druk geleefd omdat ik steeds naar grote clubs vertrok. Wanneer je voor Juventus tekent, dan weet je dat de dimensie internationaal is. Iedereen weet wie je bent. De druk is normaal voor mij. Toen ik naar Parijs vertrok, vonden mensen dat raar. Voor mij was dat normaal. Dit is de manier waarop het moest gaan", besluit hij.