Liotta, Temple en Piven in Sin City 2

Redactie

De cast van Sin City: A Dame to Kill For bevat steeds meer bekende koppen. Ray Liotta, Juno Temple en Jeremy Piven hebben onlangs getekend voor de actiefilm van Robert Rodriguez. Dat schrijft de Amerikaanse filmblog Indiewire.

De 58-jarige Liotta is vooral bekend van Goodfellas en Cop Land en is binnenkort te zien in The Iceman. De 23-jarige Temple Speelde in onder meer Atonement, The Other Boleyn Girl en The Dark Knight Rises. De 47-jarige Piven was te zien in Serendipity en Black Hawk Down en is vooral bekend als impresario Ari Gold uit de serie Entourage.

Eerder werd bekend dat Joseph Gordon-Levitt zich bij de cast heeft gevoegd. Onder anderen Mickey Rourke, Jessica Alba en Michael Madsen keren terug in hun oude rollen. Of Bruce Willis ook terugkeert, is onbekend. Naar verluidt neemt Josh Brolin de rol van Dwight over van Clive Owen. Dennis Haysbert speelt de rol van Manute, die eerder werd gespeeld door wijlen Michael Clarke Duncan.

A Dame to Kill For is een direct vervolg op Sin City uit 2005 en is wederom gebaseerd op de stripserie van Frank Miller, die ook ditmaal coregisseur is. Wederom moeten de bewoners van de stad het opnemen tegen de meest verdorven onderwereldfiguren.

Sin City: A Dame to Kill For verschijnt volgend jaar januari in de Nederlandse bioscoop.


Liotta, Temple en Piven in Sin City 2 (Foto: Novum)