Everton: "Dat was heel snel"

donroyco

Everton scoorde al na 48 seconden spelen de beslissende goal in het duel met Heerenveen. De aanvaller was na afloop in zijn nopjes met de zege. "Hoe snel ik gescoord heb, kan ik niet zeggen. Ik weet in ieder geval wel dat het heel snel was. Dat was wel lekker. We hadden hier een beetje op getraind. De trainer zei al dat we de bal achter de verdedigers moesten spelen. Hij heeft gelijk gehad", liet Everton weten aan Eredivisie Live.

Everton is net als velen Heraclieden ook bezig geweest met een tranfer deze transferperiode. Maar voorlopig ziet het er naar uit dat de Braziliaan het seizoen afmaakt op het kunstgras in het vertrouwde Polman Stadion. Onder andere een Turkse club wilde hem graag overnemen.

"Het is moeilijk. Turkije is een mooi land om te gaan spelen. De club waar ik heen zou gaan, staat echter niet zo goed in de competitie. Ik heb het hier veel beter naar mijn zin. Ik heb hier mijn familie. Ik heb er met mijn vrouw over gesproken. We hebben besloten om hier te blijven en te wachten tot er nog iets anders komt."