[Primera División] Celta de Vigo pakt punt in Málaga

donroyco

Málaga CF heeft thuis punten laten liggen tegen degradatiekandidaat Celta de Vigo. De subtopper met ambities ontkwamen in de slotfase zelfs aan een nederlaag. Invaller Enrique De Lucas mocht in de slotfase bij een hoge bal zomaar weglopen bij Martín Demichelis. Gelukkig was daar voor Málaga doelman Willy die een nederlaag voorkwam.

Demichellis had in de eerste helft voor 1-0 gezorgd, toen hij bij een driedubbele doelpoging het laatste zetje gaf na een inzet van Roque Santa Cruz. Het bleek niet genoeg voor Málaga, waar Javier Saviola na een uur inviel. Augusto Fernández bezorgde Celta een kwartier voor tijd met zijn doelpunt een punt. Daar schiet de ploeg uit Vigo weinig mee op, de club van oud-Ajax-aanvaller Michael Krohn-Dehli staat twee punten boven de streep.

Málaga is nummer vijf in Spanje en heeft na het gelijkspel twee punten minder dan Real Betis Sevilla, dat maandag nog in actie komt tegen Athletic Bilbao. Nummer drie Real Madrid heeft vijf punten meer dan Málaga en dat kunnen er zondag in Valencia acht worden.