Neymar ontkent akkoord met Barcelona

Niels (DerMeister)

Neymar wordt elke transferperiode in verband gebracht met een transfer. De Braziliaanse dribbelaar ontkent echter dat hij een principe-akkoord heeft bereikt met FC Barcelona.

Dat akkoord zou betekenen dat hij in de zomer van 2014 naar de Catalaanse club zou trekken. Nu zegt Neymar dat hij met geen enkele club contact heeft gehad. De twintigjarige geldt als zeer groot talent en is een van de meest gewilde spelers ter wereld. Zijn marktwaarde is naar verluidt veertig miljoen euro. Dat bedrag kunnen alleen de grootste clubs ophoesten en dus lijkt het logisch dat Neymar naar Chelsea, Paris Saint-Germain, Real Madrid en FC Barcelona interesse tonen.

"Ik heb geen akkoord met Barcelona of een andere club. Het enige dat zeker is, is dat ik een contract heb bij Santos en gelukkig ben", vertelt hij aan El Pais. "Dit is een fantastische club en ik heb nog een contract tot de zomer van 2014. Het belangrijkste voor mij is dat ik gelukkig ben en dat ik samen ben met mijn familie, mijn vrienden en mijn club. Mijn doel is het helpen van Santos en Brazilië."