Justin Bieber definitief vrijgezel

Redactie

Justin Bieber is weer op de markt. De relatie van het Canadese tieneridool en actrice Selena Gomez is definitief gestrand, vertellen ingewijden aan het Amerikaanse blad Us Weekly. Geruchten dat de romance van Justin en Selena in zwaar weer verkeerde, deden al langer de ronde.

Het sprookje van Bieber en Gomez spatte eind december uiteen. De twee wilden Nieuwjaar vieren in Mexico, maar op 30 december pakte Selena haar biezen en vloog ze halsoverkop terug naar Los Angeles. "Ze hebben weer enorme ruzie gehad en Selena vergeeft het hem dit keer niet", klapt een bekende van het stel uit de school.

Uiteindelijk luidde zowel Justin als Selena het nieuwe jaar in Los Angeles in. Gomez bracht de jaarwisseling door met vriendinnen, terwijl Bieber met rapper Lil Twist op stap ging. De rapper zou het tieneridool in aanraking met drugs hebben gebracht, wat resulteerde in de vorige week uitgelekte foto's van Justin met een joint.

"Hij heeft het erg moeilijk met de breuk", weet een bekende van de zanger. "Dit keer is Selena echt klaar met hem." Bieber en Gomez bevestigden hun relatie in februari 2011 door samen op de rode loper te verschijnen. In november liep de romance op de klippen, maar vorige maand werden de twee tienersterren weer zoenend gespot.


Justin Bieber definitief vrijgezel (Foto: Novum)