The Human Centipede 3 bevat 500+ mensenworm

René (MrManiak)

Met de bevestiging van acteur Dieter Laser is The Human Centipede 3 volledig terug in productie. Volgens de eerste berichten bevat de worm meer dan vijfhonderd personen.

De productie van de horrorfilm liep enige vertraging op door een rechtszaak tussen de productiemaatschappij van regisseur Tom Six en acteur Laser. Six Entertainment Company heeft aangegeven de rechtszaak te laten vallen. Six: "Ik weet dat mijn Human Centipede 3 zeer politiek incorrect is, maar ik wilde niets aan het script veranderen. Ik ben zeer blij dat Dieter mijn visie voor de volledige 100% wil volgen, hij is absoluut de meest briljante acteur waar ik op kon hopen."

Laser voegde daar aan toe: "Ik had niet kunnen geloven dat al onze meningsverschillen zouden leiden naar een nog diepere en warmere band en verbeterde waardering naar elkaar. Ik ben blij dat het hele gebeuren achter de rug is omdat het een waar geschenk en voorspoed voor onze film en vriendschap is."

Volgens de officiële persverklaring spelt Laser naast The Human Centipede 2-acteur Laurence R. Harvey, maar het paar 'keert niet terug als 'Dr. Heiter' en 'Martin' maar spelen een nieuw schurkenduo in een verhaal dat niemand ziet aankomen. Er zal verder een grote Amerikaanse grootheid worden verbonden aan het project.'

The Human Centipede 3 start in mei van dit jaar met filmen en bevat volgens de eerder genoemde persverklaring 'een gigantische 500+ menselijke duizendpoot'.