Matt Damon over Bourne franchise

ArtistA (Jonathan)

Matt Damon is benaderd en een aantal vragen gesteld over een mogelijke terugkeer in de Bourne franchise. Ook al waren zijn antwoorden niet veelbelovend, toch lijkt het alsof hij ruimte laat voor een wederoptreden als Jason Bourne.

Toen hem werd gevraagd of hij zichzelf zag in een vierde optreden als Bourne was hij in eerste instantie erg terughoudend over die kwestie. Volgens Damon is het temperament van de films door The Bourne Legacy dusdanig aangetast dat hij het moeilijk vindt om terug te keren in de franchise.

Echter heeft hij nu uitgesproken dat het niet geheel uitgesloten is dat hij opnieuw verschijnt in de serie, mits er een script wordt geschreven wat recht doet aan de originele trilogie. "Als er een goed script wordt geschreven zal ik een terugkomst overpeinsen", aldus Damon. "Ik ben gebonden aan Paul Greengrass dus als er ooit een verhaal op papier komt zal ik erover nadenken", zegt Damon."Daarom zat ik niet in de laatste film", zo vertelt hij verder. "Er was geen verhaal geschreven voor mijn personage.

Matt Damon
Matt Damon