FC Utrecht wil door met Wouters

Maarten (rubbereend)

Jan Wouters kan een nieuwe verbintenis bij FC Utrecht tegemoet zien. De trainer ligt, net als zijn assistent Rob Alflen, tot de zomer vast, maar kan gaan verlengen.

Grootaandeelhouder Frans van Seumeren is tevreden over de technische leiding. "Jan en Robbie vormen een goed duo. Ze verstaan elkaar, het zijn echte voetbaldieren en ze komen goed over. We gaan in Portugal elkaar eens goed in de ogen kijken. Of ze dan een aanbieding krijgen? Dat moet je dan niet uit de weg gaan", aldus de zakenman tegen Voetbal International.

De selectie van Utrecht, dat halverwege het seizoen verrassend zesde staat, is op trainingskamp in Portugal. Wouters staat honderd procent open voor een langer verblijf in de Galgenwaard. "Ik wil graag verder, ik zie voor mezelf geen reden niet te blijven', aldus de voormalige middenvelder."

Utrecht is opweg het goede seizoen 2009-2010 te evenaren toen het als zevende eindigde en Europa League-voetbal haalde. Van Seumeren is tevreden over de club waar hij wat meer afstand van heeft genomen. "Op alle niveaus hebben we goede stappen gemaakt. Dit is de bedrijfscultuur zoals ik voor ogen heb en die ik gewend was bij mijn vorige bedrijf Mammoet. Iedereen werkt hard, open, eerlijk en allemaal met hetzelfde doel."