Djuricic wijst CSKA Moskou af

Alovenac

SC Heerenveen-aanvaller Filip Djuricic is bezig aan zijn laatste seizoen bij de Friezen. De 20-jarige speler liet eerder al weten graag het seizoen af te willen maken in Friesland. Toch ondernemen verschillende clubs nu al een poging om de aanvaller aan te trekken.

CSKA Moskou is de eerste club die een 'nee' te horen krijgt van Djuricic. De speler laat tegenover Voetbal International weten dat een dergelijke stap op dit moment niet aan de orde is. 

Ook Johan Hansma, de technisch directeur van SC Heerenveen begrijpt dat de aanvaller niet ten kosten van alles het seizoen af kan maken bij zijn club. "We hebben beiden de intentie om het seizoen samen af te maken", zegt Hansma tegenover Voetbal International.

"Met het afwijzen van CSKA geeft Filip een duidelijk signaal af. Hij is erop gefocust een goede stap in zijn carrière te maken en laat zich niet van de wijs brengen door alle belangstelling. Als voor Filip tenminste zijn droomclub voorbijkomt en wij komen er ook uit. Maar in principe willen we met hem het seizoen afmaken."

Binnen Nederland is er ook interesse voor Djuricic. FC Twente heeft eerder al een gesprek gehad met de speler, echter heeft de club nog niet genoeg geld tot hun beschikking om aan de vraagprijs van zo'n vijf miljoen euro te voldoen