Benítez: "Torres begrijpt situatie"

Niels (DerMeister)

Chelsea is druk bezig met een nieuwe spits. Fernando Torres is momenteel eerste aanvaller bij de Londenaren, maar de Spanjaard haalt nog niet het gewenst niveau.

Derhalve vallen in Londen de namen van André Schürrle (Bayer Leverkusen), Radamel Falcao (Atlético Madrid) en Demba Ba (Newcastle United). "We proberen met zijn allen het team zo goed mogelijk te laten presteren. We willen ook dat Fernando zo goed mogelijk presteert", aldus manager Rafael Benítez in Engelse media.

Dat Chelsea een nieuwe aanvaller wil halen is volgens de Spaanse trainer logisch. "Iedereen, dus ook Fernando, wil dat het team wint. Dit is de manier om beter te worden dus hij begrijpt de situatie ook", vervolgt Benítez.

Chelsea raakt in januari met Victor Moses en Jon Obi Nikel twee spelers kwijt aan de African Cup of Nations. "Alles kan altijd beter, vooral als je blessures hebt en we verliezen twee spelers aan de Afrika Cup. Het is duidelijk wat we spelers nodig hebben, maar ik ben heel blij met deze groep. Wij zullen ons werk doen in de transferperiode en hopelijk zal dat goed werk zijn."