FOK! wat een weer...Wisselvallg begin

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Ik wil jullie als eerste heel veel geluk en voorspoed wensen voor het komende jaar. De jaarwisseling verliep behoorlijk nat en hier in Haarlem was het een compleet waterballet. Pas later in de nacht begon de regen weg te trekken, maar toen was het kwaad al geschied.

Nieuwjaarsdag zal overwegend droog verlopen, maar een enkele bui blijft mogelijk. De nachtelijke regenzone trekt naar het oosten toe weg en opklaringen die vanuit het westen komen breiden zich over een groot deel van het land uit. Ook is het op de eerste dag van het nieuwe jaar met 8 graden behoorlijk zacht voor de tijd van het jaar.

De rest van de week schakelen we over naar een saai, maar stabiel weerbeeld. Het zal overwegend bewolkt zijn, maar veel regen zal er niet gaan vallen. De zon zal zich echter ook niet veel laten zien en de temperatuur zal vrijwel de hele week rond de 8 graden blijven schommelen,

Nederland
:Meer weer op FOK!

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

AlpenOok in de Alpen is het op dit moment vrij zacht en de sneeuw is pas op grotere hoogte te vinden.