Gelukkig Nieuwjaar

WebHawkjuh

Bam! Is het zomaar 2013! Het is zover, we laten 2012 achter ons.

Voor ons was 2012 een jaar vol groot nieuws met fenomenen als Project-X-feestjes, het al-dan-niet vergaan van de wereld, het herverkiezen van zowel Barack Obama als Mark Rutte. Minder fortuinlijk ging het in Oekraïne en Polen, waar we roemloos van het veld geveegd zijn. Wel hebben we een mooie stapel gouden medailles uit Londen mee genomen. Wat gezien de goudprijs misschien goed is voor de economie. Diens crisis wilde dit jaar in ieder geval maar niet overgaan.

2012 was het jaar waarin de Fyra vaker dan ooit Failra genoemd werd en waarin Prins Friso niet zo goed bleek te kunnen skieën als hij dacht. Willem Holleeder kwam vrij en stak zijn neus in de zaken van College Tour, iets wat de rest van de pers toen ze er lucht van kregen niet bepaald kon luchten. Het versnellen van deeltjes in Genéve heeft ons het Higgs Boson-deeltje opgeleverd. Felix Baumgarter versnelde ook, want hij sprong dit jaar op 39 kilometer hoogte uit een luchtballon en kwam dus net als de nieuwe James Bondfilm uit de lucht vallen.

Dit jaar was voor iedereen ook een jaar vol ups- en downs. We zijn een druk volkje: We kregen relaties, trouwden, neukten, kregen kinderen, gingen uit elkaar (niet per sé in die volgorde), en helaas hebben we ook van een aantal mensen afscheid moeten nemen. 

Voor sommigen meer ups, voor anderen meer downs. Breaking News: Dat zal in 2013 niet anders zijn. Maar vergeet niet, resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Namens FOK! wens ik je het beste voor 2013 toe. Maak je er wat moois van? Mooi, dan doen wij dat ook.

Gelukkig nieuwjaar.