[NBA] Miami ook onderuit tegen Milwaukee

Niels (DerMeister)

Miami Heat heeft zaterdagnacht voor de tweede opeenvolgende keer verloren in de NBA. Op bezoek bij Milwaukee Bucks ging het met 104-85 onderuit. Een dag eerder was Detroit Pistons al te sterk voor de leider van de Eastern Conference.

LeBron James kende met 26 punten, zes rebounds en zeven assists net als vrijdag weer een hele aardige wedstrijd. Onder meer dankzij Brandon Jennings (25 punten en zeven assists) bleek dat echter niet genoeg voor de overwinning. Milwaukee staat nu op zestien overwinningen, Miami blijft met twintig stuks de oostelijke ranglijst aanvoeren.

Atlanta Hawks deed goede zaken tegen Indiana Pacers door voor de vierde keer op rij te winnen. De nummer drie van de Eastern Conference versloeg de Pacers in eigen huis met 109-100. Het komt daardoor op negentien overwinningen en sluipt naar de twee topploegen, Miami en New York Knicks, toe.

Oklahoma City Thunder was de baas over Houston Rockets: 124-94. Russel Westbrook kende met 28 punten, acht rebounds en acht assists een uitstekend duel voor de nummer twee van de westelijke competitie. Het komt door de overwinning op vrijwel gelijke hoogte als de schijnbaar ongenaakbare Los Angeles Clippers.

Overige uitslagen
Charlotte Bobcats - New Orleans Hornets 95-98
Orlando Magic - Toronto Raptors 88-123
Brooklyn Nets - Cleveland Cavaliers 103-100
Chicago Bulls - Washington Wizards 87-77
Memphis Grizzlies - Denver Nuggets 81-72
Minnesota Timberwolves - Phoenix Suns 111-107
Portland Trail Blazers - Philadelphia 76ers 89-85
Golden State Warriors - Boston Celtics 101-83