FOK!filmtip van de dag: Big Fish

ArtistA (Jonathan)

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Het belangrijkste aan de tip van vandaag is dat je om 23.10u overschakelt naar Net5. Dan begint namelijk Big Fish. Een flim van Tim Burton met een meer dan aangename cast. Met namen als Ewan McGregor, Helena Bonham Carter, Danny DeVito, Steve Buscemi en Albert Finney om er maar een paar te noemen. De film staat bekend als een van Burton's 'vrolijkere', ga dat zien dus.

Dat was het hoofdgerecht, misschien wil je wat afwisseling op een tweede kerstdag en lust je wel iets sterkers vooraf. In dat geval kun je om 20.30u afstemmen op RLT8 voor de film Wild Things met Neve Campbell, Denise Richards en Matt Dillon. Een thriller uit 1998 die het verhaal vertelt over een leraar die moedwillig wordt verleid om vervolgens voor verkrachting aangeklaagd te worden. 

Voor eenieder die digitale TV in huis heeft en beschikt over de zender 13th Street is er om 21.10u ook nog Basic te zien. Dit was de eerste film sinds Pulp Fiction - ook leuk trouwens - waarin John Travolta en Samuel L. Jackson weer samen te zien waren. Deze film gaat over de basisopleiding van de Rangers. Een elite eenheid in Amerika.