Roger Moore keert terug in The Saint

Redactie

Roger Moore heeft een rol in de tv-film The Saint. De inmiddels 85-jarige Moore speelde in de jaren zestig al de hoofdrol van Simon Templar in de gelijknamige tv-serie, maar daar is hij nu te oud voor. Welke rol Moore gaat spelen is nog onbekend, schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline.

Moore gaat de film ook produceren, met zijn zoon Geoffrey Moore. Simon West, bekend van films als Con Air en Lara Croft: Tomb Raider, gaat regisseren.

Naast Moore keert ook Tim Ogilvy terug. Hij speelde Templar in de tv-serie Return of The Saint, die eind jaren zeventig te zien was. Ook zijn rol is nog onbekend.

De rol van Templar wordt ditmaal vertolkt door de Brit Adam Rayner. Verder zijn onder anderen Eliza Dushku, Thomas Kretschmann en Beatrice Rosen in de serie te zien. De opnames zijn eerder deze maand van start gegaan, de film verschijnt volgend jaar.

The Saint werd tot nu toe vijftien maal verfilmd. De laatste keer was in 1997, toen speelde Val Kilmer de rol van de rijke misdaadbestrijder Templar.


Roger Moore keert terug in The Saint (Foto: Novum)