Details first-person in Dead or Alive 5 Plus

Pheno

Team Ninja heeft meer details over Dead or Alive 5 Plus, de Vita-versie van het vechtspel, bekendgemaakt. De first-person speel je verticaal met touch-controls.

De Vita-versie ondersteunt Cross Play met de PlayStation 3-versie. Het meest opmerkelijke is de nieuwe verticale modus, waarmee je het spel in first-person speelt. Deze modus is speelbaar met twee controlemethoden. De eerste modus is simpel maar doeltreffend: gewoon het scherm aanraken als je wil aanvallen. Met de tweede controle-mogelijkheid kun je meer en geavanceerdere bewegingen maken door te swipen of andere bewegingen op het scherm te maken. "Beide methoden bieden spelers een instinctieve manier om te vechten, terwijl ze hun tegenstander in de hoogste grafische details zien", geeft de uitgever aan.

Tecmo Koei zei dat de Vita-versie heeft drie keer zoveel frames per bewegingheeft in vergelijking met de console-versie. Dit levert niet alleen betere animaties, hardcore-spelers kunnen ook veel beter timen. Voor de mindere vechtersbazen onder ons  is er een volledige training mode met verschillende missies.

Dead or Alive 5 Plus komt 22 maart uit op PlayStation Vita.

Dead or Alive 5 Plus

Dead or Alive 5 Plus

Dead or Alive 5 Plus

Dead or Alive 5 Plus

Dead or Alive 5 Plus

Dead or Alive 5 Plus