Rollen voor Ravelli en Sips in tweedeschermfilm

Redactie

Gigi Ravelli en Liza Sips hebben rollen te pakken in de thriller App. De twee actrices zijn te zien naast Hannah Hoekstra, die de hoofdrol speelt in de film, waarbij gebruik wordt gemaakt van een tweede scherm. Ook Mark van Eeuwen, Patrick Martens en Alex Hendrickx voegen zich bij de cast, maakten de producenten woensdag bekend.

De thriller App is de eerste Nederlandse bioscoopfilm die gebruikmaakt van een second screen, waarbij informatie over de film tijdens het kijken wordt verstuurd door een app die te downloaden is op een smartphone of tablet. De kijker krijgt foto's, geluiden en extra scènes opgestuurd die synchroon lopen met de film.

In App speelt Hoekstra een aan sociale media verslaafde psychologiestudente, wier jongere broer, de rol van Hendrickx, verlamd is geraakt. Na een feest ontdekt ze een mysterieuze app op haar telefoon. Ze krijgt cryptische teksten opgestuurd, die te maken lijken te hebben met de raadselachtige dood van mensen uit haar omgeving. Welke rollen Ravelli en Sips gaan spelen, is niet bekendgemaakt.