MMA-fighter breekt penis tijdens seks

Djeez

Ray Elbe is een niet-benijdenwaardig persoon. De Amerikaanse beoefenaar van de vechtsport mixed martial arts, kortweg MMA, heeft nu zelfs het belangrijkste onderdeel van zijn lichaam gebroken. Tijdens een heftige vrijpartij met zijn vriendin heeft hij zijn penis gebroken.

De 30-jarige 'Magical Ray', die in het Maleisische Ara Damansara lesgeeft in Brazilian jiu-jitsu en mixed martial arts, liep tijdens een nummertje snoeiharde seks op 3 december flinke averij op. "Ik sprong bij het intieme onderonsje vandaan", vertelt Elbe. "Het bloed spoot uit mijn zaakje. Ik probeerde naar de douche te rennen maar voelde hoe ik het bewustzijn verloor."

De MMA-fighter stortte ter aarde en ontwaakte met tien hechtingen in zijn kin en enkele afgebroken tanden. Daarnaast moet hij een aantal weken zittend plassen.

De ziekenhuisrekening van omgerekend ruim 4200 euro moet Elbe zelf betalen. Dit bedrag hoopt hij te kunnen ophoesten door zijn horrorverhaal aan de man te brengen. Desondanks geeft hij toe mazzel te hebben gehad dat er geen slagaders zijn geraakt.

Uroloog George Lee verklaart dat een penisbreuk niet zeldzaam is en wordt veroorzaakt doordat een zwellichaam, dat het bloed tijdens een erectie vasthoudt, breekt wanneer de penis wordt geknakt. "De persoon hoort een krakend geluid, gevolgd door hevige pijn en slapheid", vertelt Lee. "Het is een medisch spoedgeval. We hebben maar zes tot tien uur de tijd het zaakje te repareren voor er onherstelbare schade optreedt." Lee raadt mannen af ruige seks te hebben als hun penis hen lief is.

Een filmpje waarin de onfortuinlijke vechter het zaakje uitlegt