[Primera División] Puntverlies voor Real Madrid

Niels (DerMeister)

Real Madrid heeft opnieuw puntverlies geleden in de Primera División. De ploeg van de geplaagde trainer José Mourinho speelde met 2-2 gelijk tegen Espanyol.

De tweede ploeg uit Barcelona kwam na een half uur spelen op voorsprong door een doelpunt van Sergio Garcia. Nog voor rust stelde Real orde op zaken. Christiano Ronaldo wist zijn ploeg op 1-1 te zetten.

Ronaldo's landgenoot Fábio Coentrão zorgde vrijwel direct na rust voor de 2-1 en Real Madrid leek de drie punten in eigen huis te houden. De Madrilenen kregen veel mogelijkheden om de stand uit te breiden, maar Espanyol-goalie Kiko Casilla hield zijn doel knap schoon. Zijn collega Iker Casillas lukte dit niet. Hij incasseerde kort voor tijd de gelijkmaker van Juan Albin.

Espanyol, dat tot en met vandaag slechts elf punten verzamelde, blijft ook na het gelijkspel op de negentiende en voorlaatste plaats in de Primera Division. Real Madrid staat nog altijd derde, maar heeft al tien punten achterstand op koploper FC Barcelona. Zij komen vanavond nog in actie tegen nummer twee Atlético Madrid.