FOK! wat een weer...Enkele buien

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Het was een overwegend bewolkt weekend en van tijd tot tijd viel er wat regen. De zon was slechts spaarzaam aanwezig, maar koud was het beslist niet. Laten we maar zeggen dat het de donkere dagen voor kerst zijn.

Ook vandaag zal er niet veel aan het weer gaan veranderen. Het is overwegend bewolkt en er vallen enkele buien, waarbij de meeste buien in het oosten en zuidoosten zullen vallen. Als er een bui in het westen valt is er daar dan wel kans op een klap onweer. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig van kracht. De middagtemperatuur ligt rond de 8 graden. De rest van de week neemt de kans op een bui iets af, maar heel veel zon lijkt er niet te gaan komen. Wind en temperatuur zullen ook weinig veranderen. We zullen het er maar mee moeten doen ben ik bang.

In Noord-Europa viel er veel sneeuw en in Zuid-Spanje kwam het hier en daar tot wateroverlast door enorme stortbuien. Erg koud is het op dit moment vooral in Rusland waar een zeer krachtig hogedrukgebied voor ijskoud winterweer zorgt. In het zuiden van Frankrijk was het wat zachter en kwam de temperatuur op bijna 19 graden uit.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

WinterKlapMongeaul weet de mooie plekjes in Eemnes wel te vinden. Heerlijk rustig genieten van het winterweer en hopelijk volgen er nog meer mooie plaatjes komende winter.