Manager strijdt voor veiligheid Justin Bieber

Redactie

De manager van Justin Bieber wil er alles aan doen om te zorgen dat het tieneridool veilig is. Dat zegt de manager tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly in reactie op het nieuws dat een man van plan was Bieber te laten wurgen en castreren.

"We nemen alle maatregelen om Justin en zijn fans te beschermen en te verzekeren van hun veiligheid", laat de manager weten aan Us Weekly.

De veroordeelde crimineel Dana Martin heeft twee mannen ingehuurd om de 18-jarige zanger om het leven te brengen, schreef de website KRQE.com. Ze zouden Bieber enkele weken geleden hebben willen wurgen met een stropdas, toen hij een optreden gaf in Madison Square Garden in New York.

Om nog onbekende reden lichtte Martin zelf de politie in over zijn plannen, waarna de twee mannen werden opgepakt. Een van hen was in het bezit van wapens en een snoeischaar. Martin, die een levenslange straf uitzit wegens de verkrachting van en moord op een 15-jarig meisje, zou zijn geobsedeerd door Bieber en een tatoeage van de zanger op zijn been hebben.