Mourinho teleurgesteld in spelers na nederlaag

Frank (franklop)

Jose Mourinho was na de bekernederlaag van zijn Real Madrid tegen Celta de Vigo woensdagavond totaal niet te spreken over de getoonde wil en instelling van zijn spelers. "Er zijn spelers die mij hebben teleurgesteld. Het leek wel of ze niet wilden voetballen vanwege de kou, de regen en omdat het 'maar' een bekerduel is."

De Koninklijke ging woensdagavond in de Copa del Rey met 2-1 onderuit, ook al acteerde het in de sterkste opstelling. De terugwedstrijd op 9 januari moet worden gewonnen om uitschakeling in het bekertoernooi te voorkomen.

De geruchten dat Mourinho met sommige spelers niet meer door een deur kan, worden door zijn uitspraken alleen maar sterker. Naar verluidt zou de Special One aan zijn laatste seizoen als oefenmeester bezig zijn bij Real. Voorzitter Florentino Perez verwees het gerucht vorige week echter naar het rijk der fabelen.

De Spaanse kampioen maakt tot nog toe geen al te best seizoen door. In de competitie staat men al elf punten achter koploper en aartsrivaal Barcelona. De ploeg verloor al zes wedstrijden in de diverse competities, een meer dan in het hele vorige seizoen. Real plaatste zich, achter Borussia Dortmund, nog wel voor de laatste zestien van de Champions League.


Mourinho teleurgesteld in spelers na nederlaag (Foto: Novum)