Waldemar Torenstra vindt minnares 'geile gedachte'

Redactie

Waldemar Torenstra noemt een minnares 'best een geile gedachte'. Toch is de 38-jarige acteur nog niet van plan op zoek te gaan naar een andere dame. "Het idee dat ik nog een vrouw aandacht en gezelligheid moet geven: geen haar op mijn hoofd", vertelt Torenstra aan het AD.

"Ik ben godsblij met Sophie, heb enorm veel lol met haar en durfde daarom ook kinderen met haar aan", vertelt Waldemar over zijn vriendin Sophie Hilbrand. "Ik ben megatevreden met de kindjes, mijn vrouw en mijn werk."

Toch moet Waldemar er naar eigen zeggen voor waken dat zijn relatie in een sleur komt. "Het idee dat we allemaal gelijk zijn, vind ik niets. Maar het contrast betekent dus ook dat je altijd gezeik in je relatie hebt. Je moet ervoor waken dat die irritatie de boventoon gaat voeren. Evenals dat je als stel gereduceerd wordt tot een business: als jij dit doet, regel ik dat."

Torenstra houdt zijn relatie spannend door Sophie niet enkel als de moeder van zijn twee kinderen te zien. "Je wilt niet alleen getrouwd zijn met de moeder van je kinderen, maar ook met een lekker wijf. Samen zijn, elkaar herinneren aan waarom je elkaar in de eerste plaats leuk vond. Spanning en romantiek."