New Kids Nitro Racer toont groene Manta

René (MrManiak)

"De New Kids Nitro Racer game op 4 januari 2013 voor je gewone computer, kut!", een opvallende eerste zin van het door ons ontvangen persbericht. De game die is gebaseerd op de gelijknamige film bevat alles uit de asociale wereld van de heren.

New Kids Nitro Racer geeft de speler de controle over de felgroene Opel Manta, waarmee je door zeventien 'keimooie missies' kan crossen door Maaskantje. Onderweg kan je met de wagen door telefooncellen, speeltuinen en bushokjes te rammen een spoor van vernieling in het Brabantse dorpje achterlaten. De New Kids Barrie Butsers (Flip van der Kuil), Rikkert Biemans (Wesley van Gaalen), Robbie Schuurmans (Steffen Haars), Richard Batsbak (Huub Smit) en Gerrie van Boven (Tim Haars) zijn allen in de game te zien en horen, net zoals een cameo van niemand minder dan Reinout Oerlemans. Tijdens het rijden kan je natuurlijk nog luisteren naar de hit uit de film New Kids Nitro: Hoeren Neuken, Nooit Meer Werken van Corrie Konings.

New Kids Nitro Racer is gemaakt door Delrox en wordt vanaf 4 januari voor een tientje beschikbaar gesteld op de website.