FOK! wat een weer...Kouder met een winterse bui

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Na een vrij zachte en regenachtige zondag met heel veel wind zal er in de loop van de dag opnieuw koudere lucht ons land gaan binnenstromen. De buien die er vandaag zullen vallen nemen dan ook weer een winters karakter aan. Of dit ook gevolgen gaat hebben voor het verkeer is nog even afwachten.

De buien zullen dan weliswaar overgaan in natte sneeuw en later mogelijk droge sneeuw in het oosten en noorden, maar of het ook echt wit gaat worden is nog maar de vraag, want de activiteit van de buien neemt dan wel af. Verder schijnt vandaag geregeld de zon. De wind draait vanmiddag naar het noordoosten toe en vanaf dat moment gaan de temperaturen flink zakken. In de middag liggen de temperaturen tussen de 3 en 7 graden, maar in de avond gaat het vrijwel overal weer licht vriezen.

De komende dagen verlopen in eerste instantie vrij koud, maar tegen het einde van de week lijkt er echt zachtere lucht ons te gaan bereiken. Deze week kan er af en toe een beetje sneeuw vallen, maar dat zal niet veel zijn.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

SneewvalSneeuwval in Eemnes op vrijdagmiddag bij KlapMongeaul.

Wandeling in Eemnes
Zaterdagmiddag zag KlapMongeaul tot zijn schrik dat er tóch lichte dooi was! Mooie foto!