Rihanna nu echt eigendom van Chris Brown

Internationale popster Rihanna heeft een nieuwe tattoo laten zetten. De 24-jarige beroemdheid zou het woord 'Breezy' op haar lichaam hebben laten inken.

Het zou een teken van haar toewijding voor haar vriend, Chris Brown, en hun relatie zijn. Chris Brown, R&B zanger, noemt zijn fans en volgelingen ook wel 'team Breezy' wanneer hij over zijn fans praat. Rihanna en Chris vormen na lange tijd weer een setje nadat ze in 2009 uit elkaar gingen.

Chris brown probeerde Rihanna al langer permanent toe te voegen aan zijn leven. In 2009 probeerde hij de wereld te laten zien dat Rihanna van hem was door met zijn vuisten een 'brandmerk' achter te laten op haar gezicht. Helaas voor Chris bleven de blauwe plekken en de zwelling niet erg lang zitten.

Zanger en bokser Brown is er nu dus wel in geslaagd om de hele wereld te laten zien dat Rihanna toch echt van hem is. Een tattoo met een naam is uiteraard een ultieme manier om je liefde voor elkaar eigendom aan te geven.

Het moet wel échte liefde zijn als je je gezicht kapot laat slaan door de liefde van je leven en hem er nog mee weg laat komen ook. No hard feelings, ?