The Dark Knight Rises breekt verkooprecord

Borizzz

De film The Dark Knight Rises van Nolan beleeft het beste Blu-Ray openingsweekend van 2012.

Warner Home Video heeft afgelopen weekend met de release van The Dark Knight Rises op Blu-Ray voor een heus verkooprecord gezorgd in Nederland en België.  In 2012 werd niet eerder in een openingsweekend zoveel Blu-Rays aan de man gebracht. De afsluiter van de wereldwijd succesvolle Batman trilogie was al een grote hit in de bioscoop en zet de zegereeks voort op Blu-Ray en DVD.

Ivana Tunjic, Product Manager Theatrical New Release licht toe: “The Dark Knight Rises is een film die je op Blu -Ray gezien moet hebben; alleen op deze manier waan je je in de straten van Gotham City. De vraag van de consument blijft groeien en daarom hebben wij besloten de Blu Ray een week eerder uit te brengen dan de DVD. Dit is nog nooit eerder gedaan in de Benelux. Zowel in Nederland als België heeft The Dark Knight Rises het beste Blu Ray openingsweekend van 2012 gerealiseerd."

The Dark Knight Rises is sinds 28 november verkrijgbaar als 2-disc Blu-Ray en vanaf woensdag ook op DVD.  De film staat gezien de verkooprecords hoog op het verlanglijstje voor de feestdagen.