'Belastingdienst blokkeert rekeningen Lohan'

Redactie

Lindsay Lohan kan naar verluidt niet meer bij haar eigen geld. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ heeft de Amerikaanse belastingdienst al haar rekeningen geblokkeerd vanwege een hoge schuld.

De 26-jarige actrice zou de belastingdienst 233.000 dollar schuldig zijn over de jaren 2009 en 2010, hoewel ze van dit bedrag inmiddels een ton zou hebben afbetaald. Daarnaast zou ze ook nog een onbekend bedrag over 2011 moeten betalen. Volgens bronnen is Lindsay totaal in paniek nu haar rekeningen zijn geblokkeerd.

Niemand minder dan acteur Charlie Sheen schoot Lindsay eerder te hulp. Hij gaf de actrice een ton om haar schuld mee af te betalen, maar ze kon hiermee slechts een deel dekken. Ze zouden goede vrienden zijn geworden op de set van Scary Movie 5.

Lohan kampt momenteel niet alleen met problemen van financiële aard. Ze werd vorige week opgepakt na een vechtpartij, terwijl ze nog met voorwaarden van haar proeftijd te maken heeft. Ook heeft ze drie aanklachten aan haar broek hangen naar aanleiding van een auto-ongeluk.