"Chadli is de beste speler van Eredivisie"

donroyco

Nacer Chadli is volgens Wesley Verhoek de beste speler op de Nederlandse velden. De buitenspeler van Feyenoord speelde bij FC Twente een half jaar samen met de Belg. Verhoek komt met Feyenoord vanavond in actie tegen RKC Waalwijk. Daarna zal de Hagenaar vast even kijken wat zijn oude clubs Twente en ADO Den Haag hebben gedaan in de Grolsch Veste. Beide teams treffen elkaar in Enschede.

Bij de Tukkers keert Chadli mogelijk terug. Verhoek denkt dat dat belangrijk is voor Twente. De aanvallende middenvelder ontbrak de laatste vijf wedstrijden bij Twente. "Ik hoop voor Nacer dat hij speelt, maar voor ADO hoop ik het niet, want hij is in mijn ogen de beste voetballer uit de Eredivisie", zegt Verhoek in gesprek met Omroep West. De buitenspeler denkt dat Twente ondanks de matige vorm bovenin mee blijft doen.

"FC Twente is een van de titelkandidaten, die nu in een moeilijke periode zit, maar het is een talentvolle groep met zeer sterke individuen. ADO heeft altijd een kans, ze doen het goed dit jaar, maar het zal moeilijk worden. Ik hoop op een gelijkspel", besluit Verhoek.