FOK! wat een weer...Wisselvallig

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Na een kille zaterdag met veel bewolking en van tijd tot tijd regen ziet het er vandaag weer wat vriendelijker uit buiten. Wolkenvelden en opklaringen wisselen elkaar af en er kan een enkele bui vallen. De kans op een bui is het grootst langs de kust, maar de buien zullen niet meer zo actief zijn als gisteren. Gisteren kwam het bij de buien plaatselijk tot onweer, hagel en natte sneeuw.

Later op de dag zal het op de meeste plaatsen droog worden en klaart het steeds verder op. De temperaturen zullen dan ook flink gaan zakken en in de avond onder het vriespunt uit gaan komen. Overdag loopt de temperatuur nog op tot 5 graden. Ook de noordwestenwind die in eerste instantie nog krachtig is langs de kust zal in de loop van de dag sterk gaan afnemen. De verwachting voor morgen is nog vrij onzeker, want het is mogelijk dat het in het zuidoosten en oosten wel eens een paar uurtjes zou kunnen gaan sneeuwen.

In de loop van de week lijkt het toch echt wat kouder te gaan worden. De eerste dagen merken we daar nog niet zo veel van, maar na dinsdag zal de temperatuur elke dag een paar graden moeten gaan inleveren en op vrijdag is het met 1 tot 3 graden toch echt een beetje winter. In de nachten gaat het dan vrijwel overal vriezen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Zonsopkomst EemnesKlapMongeaul maakte deze fraaie foto van een zonsopkomst in november. Erg rustgevend!