Mass Effect 3 Omega morgen beschikbaar

SolidDS

Vanaf morgen is de nieuwe langverwachte Mass Effect3 Omega DLC te downloaden voor Xbox 360 en pc. Eigenaren van de PlayStation 3-versie zullen helaas tot 28 november moeten wachten. Omega kost uiteindelijk wel 1200 Microsoft Points, oftewel 15 euro.

In de Omega-DLC ga je samen met Aria T'Loak op zoek naar de persoon die Omega veroverd heeft, namelijk één van Cerberus meest vooraanstaande en briljante agenten, Generaal Oleg Petrovsky. Aria zint op wraak en samen met Commander Shepard gaat ze de strijd aan om haar geliefde Omega, koste wat het kost terug te winnen. Lees hier onder wat je straks allemaal kunt verwachten.

  • Navigeer samen met teamgenote Aria, door de donkerste gangen van Omega en ervaar haar legendarische Biotische krachten en haar brute manier van handelen van dichtbij.
  • Help Nyreen Kandros, de dappere Turian leidster van de Talon mercenary group, om de tot slaven onderworpen bewoners te bevrijden.
  • Confronteer nieuwe angstaanjagende vijanden, zoals de door Cerberus-manipuleerde Reaper, the Adjutant.
  • Geef de toekomst van Omega vorm doormiddel van vier dodelijke missies en bezorg de plannen van de Illusive Man een kritieke tegenslag.

ME3 Omega
De oorlog om Omega is begonnen, hoe ver ga jij om deze te beëindigen.