'Mirror's Edge 2 in de maak'

Doctor_Neo_Cortex

Althans, als we ngmoco's Ben Cousins moeten geloven. Deze Zweedse developer heeft aangegeven dat de productie van het vervolg op het free-run spektakel algemene kennis is in Stockholm.

Aangezien DICE, de developer van de eerste Mirror's Edge, hier gestationeerd is, zou dit zomaar de waarheid kunnen zijn. Cousins heeft deze 'onthulling' gedaan als reactie op een interview van Offical Xbox Magazine. In dit interview gaf EA Games' Patrick Soderlund aan dat DICE ook bezig is met andere games dan alleen Battlefield. Soderlund gaf aan dat DICE niet bekend wilde staan als een 'Battlefield-fabriek'. Ook gaf hij aan dat als EA van DICE wel een Battlefield-only bedrijf zou maken, veel medewerkers zouden vertrekken. De mensen die met plezier aan Battlefield werken daargelaten.

Mirror's Edge sprong, rende en klauterde over onze Xbox'en en PlayStations in november 2008 en in januari van 2009 ook over de PC's. Over het algemeen kreeg Mirror's Edge hoge cijfers, maar de verkopen vielen tegen. Een nieuw deel kan daarom ook als een verassing worden gezien.

Mirror's Edge-vervolg volgens Ben Cousins in de maak