McClaren: "Een lastige plek"

Frank (franklop)

FC Twente-coach Steve McClaren zag zijn team gelijkspelen tegen FC Utrecht. Nieuw Galgenwaard beschouwt hij als een lastige plek om te spelen. "We speelden deze week en vorige week gelijk, terwijl we eigenlijk hadden moeten winnen. We hadden de mogelijkheden en de kansen om te winnen. In de afronding maken we niet de beste beslissingen. In de laatste tien minuten deden we domme dingen en dat had ons een verlies kunnen opleveren", aldus McClaren na afloop van het duel tegenover Eredivisie Live.

"Dit is een moeilijke plek om te spelen. Utrecht is een ploeg die vecht, wij vochten terug. We moeten echter veel beslissender zijn. We hebben gescoord vanuit een spelhervatting en niet vanuit een voetballende situatie. Dat is dus frustrerend", zo voegde de Engelse oefenmeester eraan toe.

"Frustratie dus, maar het seizoen duurt nog lang. Utrecht is een lastige plek om te spelen, maar we moeten gewoon doorgaan en doen waar we goed in zijn. We moeten echter iets meedogenlozer zijn en onze kwaliteiten laten spreken voor het doel."