FOK! wat een weer...Even wat meer zon

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! De afgelopen nacht heeft het overal geregend. De regen trekt echter maar langzaam weg en vooral in oosten en zuiden zal het zeker in de ochtend nog enige tijd blijven doorregenen. In het westen breekt dan eindelijk de zon weer eens door en deze opklaringen breiden zich dan verder over het land uit.

Dit gaat echter niet zo hard en het zal tot het einde van de middag gaan duren voordat het ook in Limburg gaat opklaren. Het kan dus vooral in het westen, midden en noorden van ons land wel eens een mooie middag gaan worden met veel zon en maar een paar stapelwolken. De wind draait morgen naar het noordwesten en is zwak tot matig. In de zon loopt de temperatuur op naar ongeveer 9 graden. In de komende week lijkt de zon tóch weer plaats te moeten maken voor de bewolking en misschien wel een klein beetje regen.

In Spanje en Portugal regent het nog steeds, maar dat is inmiddels niet zo bijzonder meer. Wat wél het vermelden waard is, dat was een erg groot temperatuursverschil in Frankrijk. Op de plaatsen met nevel en laaghangende bewolking werd het niet warmer dan 3 graden, maar in Dax liep de temperatuur in de zon op naar ruim 23 graden.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Zonsopkomst EemnesGrondmist de afgelopen week in Eemnes. Schitterend plaatje van KlapMongeaul.