Gerard Joling sneert naar Bridget Maasland

Fascination

De manier waarop Bridget Maasland eerder deze week de terugkeer van Sterren Dansen op het IJs in Shownieuws aankondigde, is bij Gerard Joling in het verkeerde keelgat geschoten. De zanger is erg pissig op de presentatrice. 

"Als jij het al lacherig en dom aankondigt, dan heb je dus al duidelijk een vooroordeel", schrijft Gerard op zijn website. "Wat een akelige aankondiging zeg", tiert Joling verder. "De enige woorden die bij mij opkwamen na deze aankondiging waren laatdunkend en dom. Zonder enig respect!"

Gerard deelt daarnaast nog een persoonlijke sneer uit aan Bridget. "Dit zijn wel de programma's die de zender weer eens een miljoenenpubliek kunnen bezorgen. Helaas is jou dit nog niet gelukt." Bridget presenteerde een tijdje terug het kookprogramma Menu van Oranje, dat is geflopt. 

Bridget hoeft er daarom niet op te rekenen mee te mogen doen aan de schaatsshow waar BN'ers over het ijs dartelen. "We willen alleen mensen die er echt zin in hebben en enthousiast zijn. En zeker geen meisje als jij, die als een arrogante koelbox over het ijs zou glijden. Zoals je weet, ijs op ijs wordt onweer", sprak Joling bits.