[NBA] Knicks niet langer ongeslagen

Niels (DerMeister)

Memphis Grizzlies is er in geslaagd om de ongeslagen status van de New York Knicks te doorbreken. De Grizzlies wonnen het duel tegen de Knicks met 105-95.

Tot en met gisteren was de ploeg uit New York nog het enige team zonder verlies. Marc Gasol was bij de Grizzlies topscorer met 24 punten. Zach Randolph voegde er twintig punten aan toe en was daarnaast goed voor vijftien rebounds. Met twintig punten was Carmelo Anthony namens de Knicks topscorer.

De Grizzlies zijn bezig aan een goede reeks. De overwinning op de Knicks betekende de zevende winstpartij op rij. De ploeg begon het seizoen echter met een nederlaag.

Los Angeles Lakers wist een bijzondere avond rond Kareem Abdul-Jabbar af te sluiten met een zege op de Phoenix Suns. Voor de Staples Center Arena werd gisteren een standbeeld onthuld van de topscorer aller tijden in de NBA. Hiermee trad Abdul-Jabbar in de voetsporen van onder meer Magic Johnson en Jerry West.

De Lakers wisten de partij uiteindelijk met 114-102 te winnen. Kobe Bryant was aan de kant van de Lakers uitblinker met 31 punten.

Overige Uitslagen
Philadelphia 76ers - Utah Jazz 99-93
Indiana Pacers - Dallas Mavericks 103-83
Detroit Pistons - Orlando Magic 106-110
New Orleans Hornets - Oklahoma City Thunder 95-110
Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors 98-106
Sacramento Kings - Atlanta Hawks 96-112
Portland Trail Blazers - Houston Rockets 119-117