Geen seksscènes meer voor Vanessa Hudgens

Borizzz

De eerste opnamedag en dan meteen een trio in het zwembad als allereerste seksscène: ook voor Vanessa Hudgens was dat even schrikken. In die mate zelfs dat de 23-jarige actrice er nu al haar bekomst van heeft.

In de aanstaande film Spring Breakers -een film zoals men mag verwachten vol seks en drugs- gaat Vanessa niet alleen met James Franco van bil, maar laat ook Ashley Benson lekker inloggen. "Ik stond strak en niet alleen van de zenuwen", aldus de zwartharige actrice in het Canadese tijdschrift Glow. "Ik heb mijn manager laten weten dat het nu mooi geweest is met de trio's".

Volgens de geruchtenmolen bloeit er overigens iets moois tussen Franco en Benson, maar hij ontkent een zwak te hebben voor zijn twaalf jaar jongere tegenspeelster. "Ik zou ook al meerdere keren het bed gedeeld hebben met Selena Gomez en Kristen Stewart. Verdorie, dat zou mooi zijn!l", schreef hij met een vette knipoog op zijn blog. "Trouwens, Gomez en Benson zijn van Bieber. Als ik die durf aanraken, komt hij me billenkoek geven. Jakkes!"