Suárez voelt niets voor belangstelling City

Niels (DerMeister)

Luis Suárez heeft de geruchten over een transfer naar Manchester City de kop ingedrukt. De Engelse landskampioen zou naar verluidt een bedrag van ruim vijftig miljoen euro over hebben voor de aanvaller van Liverpool, maar de oud-Ajacied wil Anfield Road helemaal niet verlaten.

"Nu ik hier ben, draait het allemaal om genieten en wil ik hier zo lang mogelijk blijven", reageert de oud-Ajacied donderdag op de clubsite. "Ik heb een langdurig contract en het is een droom om bij een grote club als Liverpool te spelen."

Suárez prijst zich ook gelukkig om zijn goede band met trainer Brendan Rodgers. "Als speler is de steun van de manager van vitaal belang. Het vertrouwen van Brendan in mij en het team is groot. Het is nu aan ons om dat vertrouwen op het veld terug te betalen."

De aanvaller uit Uruguay verkeert dit seizoen in grootse vorm. Hij vond in alle competities al elf keer het net. Met acht goals is Suárez samen met Manchester United-aanvaller Robin van Persie ook topscorer van de Premier League.