FOK! wat een weer...Bewolkt, maar droog

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Ook vandaag zal het op de meeste plaatsen bewolkt blijven en zal de zon zich niet of nauwelijks laten zien. Pas tegen het einde van de dag zijn er in het zuiden van het land een paar opklaringen mogelijk.

Op veel plaatsen is het nevelig weer, maar de mist is vrijwel overal verdwenen. Later op de dag trekt ook de nevel grotendeels op en dan ziet het er allemaal iets lichter uit buiten. De middagtemperatuur loopt op naar ongeveer 6 graden. Als de zon in het zuiden nog even doorbreekt dan kan de temperatuur nog wat hoger uitvallen. De wind uit het zuiden neemt vandaag iets in kracht toe. De komende dagen zal er weinig in het weerbeeld gaan veranderen. Alleen op zondag kan er wat regen vallen, maar verder blijft het overwegend droog.

Ook elders in Europa valt er weinig te beleven. Alleen in Spanje regent het nog steeds flink en deze regenval heeft zich nu ook uitgebreid naar Tunesië. Ook op de Canarische Eilanden is het weer gaan regenen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Zonsopkomst Aan het begin van de week maakte Erwin Klein deze schitterende foto van een zonsopkomst in de omgeving van Zelhem.