Vader bezwangert 'nieuwe' dochter

Djeez

Een 30-jarige Belg dreigt voor vijf jaar op water en brood te moeten wegens seks met een minderjarig meisje. Het 13-jarige meisje is zelfs zwanger geraakt van hem. Het meisje in kwestie blijkt de dochter te zijn van de Mechelaar, die hem pas dit voorjaar voor het eerst heeft gezien.

De man had op zijn zeventiende zijn toenmalige vriendin zwanger gemaakt. Nog voor het kind was geboren, liep de relatie spaak. Al die tijd wist de Belg niet dat hij voor nageslacht had gezorgd, tot er in april een meisje bij hem op de stoep stond, dat beweerde zijn bloedeigen dochter te zijn.

De beste man kon zijn gevoelens niet de baas en viel als een blok op zijn nieuwe dochter. "Het klikte goed tussen G. en zijn dochter. Een knuffel werd gauw wat meer en tussen beiden ontstond een seksuele relatie", zo laat de aanklager weten. "Later zou G. (de vader-red.) toegeven dat hij meer dan een keer met het meisje seks had gehad. In juni werd ze zelfs zwanger. G. was de biologische vader."

Uiteraard ging het verhaal als een lopend vuurtje door de familie, waarna een onderzoek werd ingesteld. De Belg is opgepakt en zal op 12 december worden veroordeeld. De zwangerschap van het meisje is inmiddels geëindigd in een miskraam.