Pc-versie Assassin's Creed 3 met patches

Quincy

Op een online forum hebben een paar Ubisoft medewerkers vragen beantwoord met betrekking tot de pc-release van Assassin's Creed III. Een paar van deze vragen hadden betrekking tot de combinatie pc-game en patches.

“Lots of bug fixes incoming. PC release will include the first two patches on release,” aldus creative director Alex Hutchinson.

Senior community developer Gabe Graziani zegt dat de pc-versie toegang zal krijgen tot alle downloadable content die de consoles ook  hebben. Ook zegt hij dat het wachten op de port naar de pc het wachten waard was omdat Ubisoft, aldus eigen zeggen, veel meer detail in de pc-versie verwerkt heeft, en deze versie ook ondersteuning voor DirectX11 bevat. Ubisoft geeft dit zelf de stempel "meuk die we niet nodig hadden op de console-versies."

De volgende patch wordt nu gekeurd, en zal snel uitgebracht worden. Details worden verwacht in de volgende week. Ubisoft voegt hieraan toe dat er heel wat aan te pakken is, en dit ook in de planning staat voor toekomstige patches. AI en gameplay team-leider Aleissia Laidcracker heeft gezegd dat ze aan het kijken zijn naar het tweaken van de besturing in achtervolgingsmissie, aangezien je rent en sprint met een knop wat nu tot verwarring zou leiden.